Navigáció átugrása.
Címlap

Dzsihád

Taktikusan otthon maradtunk, az összes vásárolnivalót, meg intéznivalót megfelelő elkülönítéssel abszolváltuk. Az esti tüntetést még megnéztük a tévében, aztán gyors zuhany a majdnem 100%-os készültségi fokú fürdőszobában, és alvás.

Ha belegondolok, hogy ezalatt a hosszú hétvége alatt be tudtuk volna fejezni a lakást, végre lakhatóvá tudtuk volna tenni a kisszobát. De nem. Nem mi voltunk lusták, hanem a kivitelező balfaszsága, nemtörődömsége vezetett idáig. Sajnos úgy tűnik, a kért javításokat sem fogják megcsinálni, ha meg igen, akkor karácsony lesz, mire befejezik. Szóval így lettünk járva. És akkor még a nagyobbik szobához hozzá sem lett nyúlva.

faszom-e kivan?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

én reggel elmentem a

én reggel elmentem a kossuth térre, amit eltüntettek, ezért inkább a bringás futós dolgot nézegettem, majd haza és soksok alvás. amolyan passzív tüntető voltam.

KAMA3 képe

Azért megvolt az ünnepi

Azért megvolt az ünnepi hangulat is, még a dzsihád előtti napokban megnéztük a sok régi veterán autót a felvonulási téren. Némelyik eléggé lepukkant állapotban van. Pedig azoknak az autóknak még egyedi formájuk volt... na mindegy..