Navigáció átugrása.
Címlap

Fixihológia

Van az, amikor a keresztben azért adja meg a jobbkezet, mert a sofőr felméri a bringást, hogy meg szándékozik-e állni avagy sem. A távolságból, a sebességből és a kerékpáros viselkedéséből köbgyököl. Nomármost egy szabadonfutós ilyenkor abbahaggya a tekerést, fékkészültségbe helyezi a kezét és talán még lassít is.

A fixis nem ilyen. Azon nem látszik messziről, hogy meg akarna állni. Látod a lábát, úgy mozog mint egy varrógép, ez nem fog megállni.

Hát így.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

hehe :-) ezzel maximálisan

hehe :-)
ezzel maximálisan egyetértek. a gyalogosok nem mernek előttem lelépni az úttestre, amíg le nem tettem a lábamat :-) hiába van nekik zöld meg zebra. nekem nem akaródzik megállnom, inkább csak a lehetetlenségig lassulok :-)

csatlakozom én is ehhez.

csatlakozom én is ehhez. múltkor megyek a kőbányain a mázsa térnél az orczi felé, ott ahol a villamos középről kijön az út szélére. ilyenkor piros autónak és bicajnak is. közeledek a piroshoz, láttam, hogy jön a villamos, lassítok. csak hallom, csönget veszettül, gondoltam megint csak egy autó ragadt be a villamos elé. mivel nem állt előtte kocsi, a villamos meg lassított, rájöttem, hogy a folyamatosan pörgő lábam miatt azt hitte, nem akarok megállni. hát ez.