Navigáció átugrása.
Címlap

Elmentem tankolni

|

Most amíg még nem emelkedik meg az adó rajta. Rögtön csináltam is egy fogyasztás számolást. 15 14,96 liter / 100 Km. Nos ez nem meglepő, mivel jórészt városban közlekedtem vele parkolóban járattam 20 percig a motort hetente egyszer. De végre sikerült a ponyva varrásait impregnálni. 3 hét alatt, kétféle csodaszerrel kezeltem. Erre sem esett még sok eső, de idáig bíztató.

Elkezdett ereszteni a főfékmunkahenger legkülső tömítésénél az olaj. Nem nagyon, csak két hét alatt enged 1,5 decit. De legalább nem levegősödött fel.

És van még egy jó hírem, elszakadt az egyik gyújtáskábel. Ez persze a budafoki OBI mellett derült ki. Szerencse, hogy volt nálam egy készlet Zastava gyújtáskábel, még jól jöhet alapon nem dobtam ki azonnal, amikor a kezembe nyomták. Igaz, hogy a leghosszabb darab sem ért el a gyújtótrafótól az elosztóig, de kettőből összegányoltunk egyet.

Viszont mindig akad valaki az utcában akinek ladája volt, és el tud látni jótanáccsal. Vagy alkatrésszel. Egyik nap odajön hozzám egy öreg, nem-e érdekel-e tetőcsomagtartó ladára. Mondom de. A végén a csomagtartó mellé adott egy marék szénkefét generátorhoz, alsó, felső gömbfejeket számolatlanul, dugattyúgyűrű garnitúrát alap és első túlméretest, és egy vezérműláncot. Így tettem szert a harmadik zsiguli tetőcsomagtartómra.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

És minek neked 3? Vagy

És minek neked 3? Vagy tudtad, hogy a többi cucc is jönni fog?

KAMA3 képe

Nem tudtam, hogy a többi

Nem tudtam, hogy a többi cucc is jönni fog. Az összes közül ez van a legjobb állapotban, a második az egyben van de sokkal rozsdásabb, a harmadik meg darabokra van szedve, és rohadva. Jah és két zsiguli van a családban. :)