Navigáció átugrása.
Címlap

Párhuzamosság.

A BKV megmondta a tutifrankót. Van az amire nem lehet mást mondani mint, hogy elkúrtátok.

Ilyen alapon számoljuk fel az összes vasútvonalat, mert lehetőség van közúton is közlekedni, szállítani. Gyalog, biciklivel, szamárháton, mindegy, a lehetőség megvan, teljesen felesleges a redundancia kéremszépen.

Számoljuk fel a ferihegyi repülőteret, hiszen a repülés környezetszennyező, meg különben is itt a XXI. század, az internet, felesleges utazgatni. Majd videókonferencián elbeszélgetek a torontói ismerősökkel.

Engem amúgysem érint, hiszen bringával közlekedem. De nem lenne egyszerűbb megszüntetni a gecibe az egész BKV-t? akkor nem termelne veszteséget. Pár év után úgyértem, amíg ki nem fizetjük a hiteleket. Aztán a felszabaduló helyeken lehetne új forgalmi sávokat nyitni. Lassan 800 000 - 1 000 000 forint árelőnnyel, használtautó beszámítással ingyenhitellel lehet autóhoz jutni. Lesz hely nekik bőven

Az a pár millió nyugdíjas, szociálisan rászorult, fiatalkorú meg ne mászkáljon sehová. Az iskolákat is be kell zárni, mert kevés a gyerek, meg különben is az internetről töltik le a házifeladat megoldásait. Akkor meg mi értelme van az egésznek? Ott a google, az választ ad minden kérdésre.

A kórházakat is meg kell szüntetni. Aki beteg, az vagy haljon meg, vagy dolgozzon tovább, különben meg ne legyen terhére már másoknak. Ha az orvosoknak nem kéne gyógyítaniuk, akkor sokkal több szabadidejük lenne.

Kit hagytam ki? A politikust. Ezután nem lesz feladata, de a fizetését továbbra is kapja. Kedvére autókázhat a városban, nem kell a busz mögött tötymörögnie. Nem kell gondolkodnia többet, hogy a színvonal megtartásával olcsóbban szolgáltassanak azok a szolgáltatók, amik önkormányzati üzemeltetés alá tartoznak.

Lufi ez az egész ország, amit akkorára fújtak, hogy már látszanak az anyag gyenge részei.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

http://google.com