Navigáció átugrása.
Címlap

Lámpa lopás

Szóval veszélyeshulladék és színesfémtolvajok jártak a lépcsőházunkban. Ma reggelre virradóra ugyanis a bevásárlóbringámról lelopták a 300 forintos kínai ledes lámpámat. Ez még annyira nem is bosszantana, mert ugyan dolgoztam vele eleget, hogy olyan fénye legyen amivel biztonságban érezhetem magamat vele, de tudom, hogy nem fog egy másik bringára felkerülni. Bonnie bringájáról is lelopták a lámpát, amihez ezúton külön gratulálok. Értéke nem sok volt neki, mondjuk hogy 4 kínai lámpányi.

De annál több tervezés, számolgatás, kísérletezgetés, és munka feküdt benne, még ha ez kívülről nem is látszott rajta. Barbár módon letépték, és csak az a tudat vígasztal, hogy kellő szaktudás hiányában egyetlen másdpercet sem fog nekik világítani, mert az első próbálkozásnál el fog füstölni benne a LED.

Lámpát lopni az egyik legaljasabb bűncselekmény a világon. Így a sértettet a biztos halálra kárhoztatod.

Kívánom, hogy mikor ráadod a feszültséget a lámpára, akkor robbanjon le a LED búrája, és álljon bele a szemedbe, átszakítva a szaru- és szívárványhártyát, majd miután a csarnokvized elfolyt a szemlencse maradványain keresztül a LED-et burkoló polykarbonát darab éles sarkai elnyiszálják a retinád idegrostjait a vakfolt környékén. És az édesanyádnak is akinek nem úszkált a magzatvizében cápa amikor téged kihordott. Csak azt sajnálom még, hogy nem a hathuszas moszkvai gyors tolta a babakocsidat, a Keletitől egészen Nyíregyházáig.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
bonnie képe

mármint anyagi értéke..

mármint anyagi értéke.. eszmei annál inkább. kishijján elsírtam magam, mikor rájöttem,h nem egyszerűen elhagytam, hanem a drótot levágták, a tartót meg lefeszegették.
hogy száradtál volna a lepedőn, teeee, utolsó zéró!
bonnie

Az ilyen szarjon sünt!

Az ilyen szarjon sünt! Farfekvéssel!

györgyi képe

itt börsön a perkban egyik

itt börsön a perkban egyik reggelre kitépkedték a virágokat és szétszórták a járdán. értelmetlen.

fakkk!! ezexerint a drappok

fakkk!! ezexerint a drappok már a laboárban/garayban vannak. atomot nekik