Navigáció átugrása.
Címlap

Demszkáj

A kúúúrvaanyád. Megvolt az év első röntgen felvétele. Szerencsére negatív, de kétszer kellett exponálni, mert az elsőbe belepislogtam.

Szóval rombolok le a hegyalján, vigyázva, hogy negyven fölé ne nagyon menjek, mert nincs már hús a stoplimon. Zöld a lámpa, ezért a teljes buszsáv szélességét kihasználva abszolválom a fordítót a híd előtt. Mire felérek a híd tetejére, addigra visszalassulok 25 körülre, elhalad mellettem a 7-es busz. Leérek a hídról, szépen kitisztul a környékem, sehol a közelben egy gépjármű. A busz is kicserélte az utasokat, tehát a megállóban sem volt senki.

Na ahogy leértem a hídról szarrá vált az útnak felülete, ezért megint visszább vettem az arcomból olyan 35-re. Na ezzel a sebességgel sikerült telibekapnom a buszöböl nyomvályúját, azt a viacolor kurvaanyját. Szép 3 pontos talajérintés(jobb könyök, jobb térd, jobb lábfej) után hasmánt csúsztam vagy 8 métert. (Megvan a jelenet a Superman-ből, amikor nyújtott kézzel repül a figura? Na pont így néztem ki én is.)

Relatíve gyorsan összeszedtem magamat. Hirtelen előkerült 3 járókelő, meg egy robogós pizzafutár. A robogós úgy vélte, hogy egy Toyota Yaris üthetett el, kérdezte is, hogy utánna eredjen-e lerúgni a tükrét. Mondtam neki, hogy ne fáradjon, egy kátyú tehet az egészről. Megköszöntem mindenkinek a részvételt, és a segítséget, aztán folytattam utamat a Millire.

Ott már éreztem, hogy helyenként véreztem, és illene ezeket megmutatni valami szakembernek. Így aztán reggel felkerestem kedvenc iszlám dokimat az SZTK-ban. Sikerült gyorsítani az ügymeneten, így két óra alatt végeztem, és még a gipszelőt is elkerültem.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

uuuuuuu. eleg felelmetesen

uuuuuuu. eleg felelmetesen hangzott. remelem jol vagy :-) majd a bringapoleaux rembe tesz

Jobbulást!

Jobbulást!

KAMA3 képe

Kössz! Asszem hétfőn már

Kössz!

Asszem hétfőn már bringával megyek a gyapotmezőre..