Navigáció átugrása.
Címlap

Aszongya átmentem a piroson

Pedig egyszerre indultunk. Különben ha átmentem volna, akkor kivasalt volna a hetes busz. De így csak az önbecsülésén mentem át. Aztán a szokásos áttitűd, hogy leszorít, meg az én anyám, de rábaszott, mert volt egy autófeljáró a járdára, ahol csináltam egy kurflit. A Dob utcánál próbált bevárni, valami bottal a kezében, Integettem neki, aztán lefordultam a dohányra.

Többet nem láttam. Úgy látszik nem volt fontos az önbecsülése.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Kicsit felemás az a

Kicsit felemás az a sztereotípia miszerint az autós társadalom egyetlen célja a végső megoldás kerékpárosokra történő alkalmazása, és ugyan ez kontra.

Namost h méé felemás?
Azért, mert én spec autóban élek de kínosan ügyelek a biriglisták testi és lelki állagmegóvására.

Hagyd rá, mindenki hülye aki a másik oldalon áll.

KAMA3 képe

Én meg elég gyakran

Én meg elég gyakran közlekedem autóval is, kerékpárral is, és átérzem mindkét fél felháborodását. De hülyék, és igazságosztók mindenütt vannak, és sosem lehet tudni, hogy aznap autóban ül, vagy kerékpáron.

Évente kétszer találkozom ilyen barommal. Azt nem értem, miét zavarja az, hogy jobban látom a forgalmat mint ő, látom azt, hogy a keresztező forgalomnak már piros, és 3 másodperccel előbb indulok el, minthogy zöldre vátlana a mi irányunk. És neki áll hőbörögni. Jah és a napi szinten használt kereszteződések lámparitmusa itt van a fejemben. Ezt sem fogják fel, hogy naponta 4* megfordulok ott, kívülröl tüdom, mikor melyik sáv fog váltani, ezért van, hogy 2 másodperccel hamarabb indulok, mint ő.

Autóval ilyet nem művelek.

Én igen... Bringával meg

Én igen... Bringával meg nem gáz.

Meg alapvetően jól esne több led post.
Meg örülnék ha ezt elolvasnád oszt javítanád meg kiegészítenéd.

KAMA3 képe

Lesz led post is, hamarosan,

Lesz led post is, hamarosan, mert a Zsigulizátor világítástechnikáját egy kicsit módosítani fogom. ::)) (csak előbb kiűzöm a gonoszt a motorból, meg a futóműből. Az utóbbiből már tegnap sikerült ::))

Olvastam, nagyon összeszedett írás. Talán egyvalamiben akartam hozzászólni, de már kiment a fejemből. Azért átnézem mégegyszer.